vrijdag 11 december 2009

Twee wedstrijden verder

Gisteren de wedstrijd Rusland Canada gefloten; 8-8. Ging goed en het was een leuke wedstrijd met een grillig wedstrijdverloop. Rusland stond na de eerste periode voor met 3-0. Daarna kwam Canada terug en het werd zelfs 7-4 voor hen, maar aan het eind werd de wedstrijd met een gelijkspel afgesloten.
De Amerikanen zorgen goed voor ons. Iedere dag wordt er iets georganiseerd. Enorme winkelcentra worden bezocht en aan het eten wordt aandacht besteed. Vandaag gingen we naar Disneyland, althans niet het park in, maar wel kregen we een blik op het park en al het entertainment rondom het park. Ik floot de laatste wedstrijd van de dag, USA tegen Italië 8-2. Italië speelde veel beter dan de eerste dag, twee periodes ging de strijd gelijk op, daarna namen de Amerikanen afstand.
De temperatuur koelt 's avonds flink af en met de AIA winterjas aan, leiden we niet onder de kou. Nederland speelde voor de tweede keer gelijk, nu werd het 10-10 tegen de Russen. Een prima resultaat. Nederland heeft een jong team en het speelt verfrissend en eigenlijk ook degelijk. Voor hetzelfde geld hadden we gewonnen, de 10e goal voor Rusland was een dubieuze, maar werd wel geteld. De 'jonkies' in het team doen he heel behoorlijk. Het is jammer dat Biurak Haverdian (goed geschreven?) met een gekneusde duim nog niet kan spelen, anders was winst echt mogelijk geweest.
Ik zit lekker in het toernooi en morgen wordt het USA-Rusland, ben benieuwd.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ha Hans, hier je moeder. Fijn dat ik het allemaal weer kan lezen want je was 'm gepiept voor ik het wist.Ik hoop dat je mooie wedstrijden krijgt,
geniet van Amerika,

liefs je moeder

Unknown zei

Hé Hans,terwijl jij daar weer mooie wedstrijden fluit, doen de dames het ook heel goed op het EK zwemmen. Wereldrecord voor de estafetteploeg en drie keer goud voor Inge Dekker! super leuk!
Enne...onze kerstboom staat klaar hoor!

liefs uit Houten